UPDATE: kleding voor handhaving!

september 27, 2019 0 Door Administrator

UPDATE: Kleding voor handhaving!

Eerst kort de balans op maken voordat ik over de kleding voor de handhavers begin. We doen het beter dan dat we ooit hadden kunnen hopen! Waar staan wij nu als bedrijf in de grote mensenwereld. Ik ben er super trots op.

2017 begonnen met ons bedrijf(je). Het geven van trainingen aan boa’s. Ja dat gaat goed! We breiden uit in lessen, docenten en plaatsen waar we dit mogen geven. Bedankt voor het vertrouwen gemeenten, scholen en bedrijven! Door jullie mogen we doen waar we sterk in zijn.

Hierna bedachten wij ons niche product, het aanbieden van een shop waarbij gemeenten hun handhavers kunnen bedienen met spullen. Alles onder 1 dak. Dit loopt een beetje, maar moet nog bekender worden onder de handhavingsteams. Het is nieuw, dus men weet niet van het bestaan af. De catalogus is in de maak, dus wie weet helpt dat straks ook om bekender worden.

Door de winkel te zijn gestart zijn we in de loop van de tijd steeds meer uitgebreid. Het ging van pion en koppeltasje, naar koppel en schoen.. en vanuit die hoek kwamen er ook steeds meer leveranciers op ons pad. Met 1 leverancier (Richard van S.P.E.) hadden en hebben wij een goede klik en spraken /spreken we dezelfde taal. Soms heb je dat.. dan weet je dat het goed zit. We hebben allebei een wat andere blik op de wereld en zijn vooral bezig met innovatie. Heerlijk als iemand ook in mogelijkheden denkt i.p.v. allemaal beren op de weg te zien. Deze leverancier maakte niet alleen koppels, maar ook handschoenen en zelfs uniformen van handhavers… precies onze doelgroep! Kleding was nou niet echt onze prioriteit, want dat was les geven en onze niche winkel beginnen. Maar zoals dat bij veel mensen gaat, je groeit op een gegeven moment ergens naar toe en voor dat je het weet zeg je toch “Ja” tegen een volgende stap.

Oké, we gaan kleding voor handhaving verkopen. De deal met onszelf: alleen kwaliteit, 1 leverancier, goedkoper dan anderen zijn (omdat wij dit naast ons bestaande programma doen, kunnen wij ons minder winst veroorloven) en heel belangrijk!, een goed werkend bestelsysteem voor handhavingsteams. Onze ICT-man, ging er direct mee aan de slag en nu, een paar maanden later, staat het als een huis. Enorm trots!!

We hebben nu een besloten webshop voor handhavingsteam, zodat ze achter gesloten deuren kleding kunnen bestellen met het vooraf afgesproken budget. Een chef of andere gevolmachtigde die onbeperkt mag kopen om bijvoorbeeld de vesten te vervangen of die collega die geen budget meer heeft, maar net zijn broek bij de aanhouding scheurt, te kunnen voorzien. Iedereen heeft dus zijn eigen omgeving/profiel voorzien van gebruikersnaam en wachtwoord.

Even terugkomend op onze trainingen.. Ja wij zijn niet gek, als iedereen dan zijn eigen online profiel heeft, dan kunnen wij daar natuurlijk ook de digitale naslagwerken in kwijt. Dus als iemand dan bijvoorbeeld de training “proces-verbaal schrijven” of “RTGB” gevolgd heeft, dan kan die medewerker in zijn profiel alle documentatie hierover vinden. Zo heeft hij altijd alles bij de hand, heeft hij geen boeken meer nodig (die ook nog eens verouderen)! Duurzaam, up to date en eigentijds.

Dit platform zal aankomend jaar meerdere functies gaan krijgen, zoals bijvoorbeeld een chatfunctie en  een afdeling e-learning. Daarbij krijgen alle deelnemers ook nog eens korting op de “gewone” webshop. Leuk toch voor de medewerkers!

Met de eerste gemeenten gaan we dit systeem nu in gebruik nemen en met de steun van onze leverancier gaan er binnenkort nog veel meer volgen. Nu maar hopen dat er meer gemeenten willen moderniseren, goedkoper uit willen zijn en alles onder 1 dak willen.

Ons moto: “Wij brengen u -compleet in veiligheid- “ komt met deze nieuwe toevoeging wel heel erg dichtbij! Wij werken uiteraard sterk aan nog meer vernieuwingen en verbeteringen. Daar is input voor nodig. Wij luisteren daarom graag naar gemeenten en wat zij nu precies zouden willen. Dit kan zijn van les in afvalstoffenverordening of in een motorpak voor handhaving.

Wij weten inmiddels van aanpakken op dit gebied.

De balans voor onszelf opgemaakt: We nemen beperkt nieuwe klanten aan omdat wij ons bedrijf willen laten meegroeien. Wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Indien er interesse is voor ons platform, dan gaan wij eerst verkennend het gesprek aan. Er is nog ruimte, maar we moeten oppassen dat we in ons enthousiasme niet iedereen maar willen gaan bedienen. De groeicurve moet gezond blijven!